Voor wie?

De werkwinkels zijn bedoeld voor iedereen die een gezellige avond wil hebben en tevens creatief bezig wil zijn. Je kunt deelnemen met een groepje van maximaal zes vrienden of vriendinnen, maar je kunt ook in je eentje meedoen. Je schuift dan aan bij maximaal vijf anderen. Het is leuk om andere mensen te ontmoeten en bovendien is het altijd gezellig!

 

Wat kun je maken? 

Je kunt tijdens een werkwinkel een kleine creatie maken zoals een hart of een dienblaadje. Het is ook mogelijk om een groter kunstwerk te maken en meerdere keren aan te schuiven. Maatwerk is altijd mogelijk.

 

Wat kost het?

Een geheel verzorgde werkwinkel kost € 35,00. Voor deze all-in prijs krijg je;

* koffie, thee en iets lekkers

* alle benodigde materialen

* persoonlijke aandacht en ondersteuning

Als je een groter kunstwerk wilt maken en meerdere keren aanschuift, dan bedragen de kosten € 17,50 per keer. De ondergrond moet je dan zelf meenemen; de tegels zijn tegen betaling.

 

Wanneer zijn de werkwinkels gepland?

Op dit moment zijn er geen werkwinkels ingepland. In het najaar ga ik weer nieuwe data inplannen

 

Wil je met een groep komen schroom niet en neem contact met mij op. Voor een groep kunnen de werkwinkels in principe op elk moment gepland worden; een avond, een middag, doordeweeks of in het weekend. Je kunt hiervoor onderstaand formulier invullen. Heb je een specifieke wens? Neem dan gewoon even contact met mij op.

 

Hoe kan ik mij aanmelden?