Nieuwe data werkwinkels

De zomer is voorbij, de avonden worden weer langer en het is tijd om een aantal werkwinkels in te plannen. Je kunt je via de knop werkwinkels opgeven voor een workshop. Of je alleen wilt komen of met een groepje, het kan allemaal. Kun je niet op de opgegeven data, schroom niet en neem contact met mij op, samen komen we er wel uit. 

Een creatief 2023!

1-1-2023

Ik wens jou fijne feestdagen en een creatief 2023.

Liefs Nellie.


Een keer iets heel anders

29-12-2022

Leuke opdracht van mijn neef. Wil jij een brick voor mijn dochter maken? Zij heeft samen met mede-studenten in Parijs een mooie prijs gewonnen. Kun je deze, met een twist, namaken?

 

Ozze Ruben zover gekregen dat hij een lego-blok voor mij wilde printen.

 

Trots op het eindresultaat.


Gelukkige hereniging

11-12-2022

Na ruim twee jaar heeft Kell gezelschap gekregen van Mevrouw. En kijk ze hier eens staan; scherven brengen echt geluk!

Beide kunstwerken staan tentoongesteld in de Steenstraat in Horst; vriendelijk geadopteerd door Natuurwijzer, dé natuurvoedingswinkel van Horst. Kom vooral een kijkje nemen. Dat kan natuurlijk ook als je een gezond hapje komt doen bij de buren, Foodbar Gember.


Geef een geluksbon cadeau!

20-11-2022

Wil je iemand een origineel cadeau geven met pakjesavond of met Kerst?

Met een geluksbon schenk je een actieve creatieve avond; een gezellige kennismaking met mozaïeken met een kopje koffie of thee en een lekker gebakje. Leuk om te geven én om te krijgen! Je kunt de geluksbon dus ook gewoon op jouw verlanglijstje zetten.

 

Wil je een geluksbon bestellen? Ga dan naar CONTACT en stuur mij een berichtje.