Te koop

Onderstaande creaties zijn te koop. Heb je interesse in een werk? Stuur mij dan een berichtje via CONTACT.

Mevrouw (2022) en Kell (2020)

 

Deze twee creaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn daarom alleen als set te koop. Wil je dit deze in levende lijve zien; ze staan zijn aan zij bij  de Natuurwijzer, Steenstraat 2 in Horst. 

 

Prijs: € 850,=


Earth, Wind and Fire (2022)

 

Deze drie creaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn daarom alleen als set te koop. Wil je dit deze in levende lijve zien; ze staan zijn aan zij in de bibliotheek in Horst gevestigd in het Gasthoes, Gasthuisstraat 25 in Horst

 

Prijs: € 750,=


Kika, Mi en Iwa (2020)

 

Maak kennis met Kika, Mi en Iwa de beelden die horen, zien en zwijgen uitbeelden.
Dagelijks krijgen we van alle kanten informatie binnen die we moeten verwerken. Deze prikkels worden verbeeld door de enkele honderden scherven. Daarnaast zitten we vast aan verschillende relaties waar we rekening mee moeten houden. Deze herken je aan de verschillende zwarte banden die over de hoofden lopen.

 

                                                                                      Prijs: € 450,=

 


Sam en Annie(2018)

 

Hierbij wil ik jullie kennis laten maken met Sam en Annie, vernoemd naar het verliefde stelletje uit Sleepless in Seattle. In een vrolijke uitvoering; zij in lichtblauw en hij in zacht roze. Beiden stralen ze veel liefde uit. Goed voorbeeld doet goed volgen.

 

Prijs: € 300,=


Jetske (2018)

 

Jetske is gemaakt van porselein. Het is een combinatie van wit en blauw porselein. Op de schouder zit een een tattoo, die je nu niet kunt zien. 

 

Prijs: € 325,=


Varkentje Knor (2015)

 

 

Prijs: € 60,=


Hart

 

Dit hart kan in alle kleuren gemaakt worden. Je kunt het op een pin in de tuin zetten of je legt het in huis op een mooie plek. 

 

Prijs: € 35,=